Turvasumuttimen käyttökoulutus


TURVAKERROIN TURVASUMUTIN on erinomainen lupavapaa väline tuottamaan suojaa henkilökohtaista koskettamattomuutta uhkaavissa tilanteissa. Turvasumutín on monikäyttöinen turvallisuustuote, jossa on mentholsumutteen lisäksi mukana myös tunnisteväri ja 130 dB hälytin.
Parhaan edun tuotteesta saa, kun olet hieman harjoitellut sen käyttöä. Näin itsevarmuus ja tehokkuus mahdollisessa käyttötilanteessa lisääntyvät!

TURVASUMUTTIMEN KÄYTTÖKOULUTUS

Koulutus järjestetään yhden illan mittaisena.
Kahden tunnin mittaisen kurssin sisältö kooostuu teoriaosuudesta sekä käytännön harjoittelusta. Teoriaosuudessa käydään läpi uhkatilanteiden tunnistaminen, hätävarjeluun liittyvää lainsäädäntöä ja Turvakerroin Turvasumuttimen tekniset tiedot.
Käytännön osuudessa harjoitellaan irtaantumiset, etäisyyksien hallinta ja sumuttimella ampuminen, harjoitteluvälineenä vettä sisältävä harjoitussumute.
Tarvittaessa harjoitellaan myös Henkilöhälyttimen käyttäminen yhdistettynä Turvasumuttimen käyttöön.
Myös altistustilanne mahdollinen, jos kurssilaisista löytyy tähän halukkuutta.

Kurssin jälkeen henkilöllä on perustaidot puolustautua hyökkääjää vastaan irtaantumalla tai Turvasumuttimen avulla sekä ymmärtää sumuttimen käytön periaatteet, vastuu ja velvollisuudet.

Kurssilla on mahdollisuus myös ostaa itselleen lupavapaa Turvasumutin ja muita Turvakerroin - tuotteita, tarjoushintaan tietenkin!

Kahden tunnin kurssin hinta (sisältää kahvitarjoilun)  30.00 e / hlö (sis.alv)
Kurssi ja Turvasumutin                                                55.00 e / hlö (sis.alv)
Kurssi + Turvasumutin + Henkilöhälytin                      70.00 e / hlö (sis.alv)

Seuraa näiden kotisivujen Ajankohtaista palstaa ja yrityksen Facebook - sivuja.

HUOM! Kerää vaikka kaveriporukka tai työporukka ja kysy tarjousta kurssista....erinomainen, hyödyllinen  ja hauska tapa järjestää ohjelmaa illanviettoosi :) !!!! 


WP_20160125_21_08_19_Pro.jpg