TURVAKERROIN TUOTTEET

TURVAKERROIN TUOTTEET JA OHJEET OSTAMISEEN


turvakerroin

TURVAKERROIN TURVASUMUTIN

turvasumutin paukkaus ja sumutin

TURVAKERROIN MENTHOL turvasumute methol pakkaus ja sumutin
TURVAKERROIN KOIRATURVA koiraturva pakkaus ja sumutin
TURVAKERROIN TURVAHÄLYTIN halytin
TURVASUMUTIN KOTELO turvasumutin kotelo
TURVAKERROIN HARJOITUSSUMUTIN turvakerroin harjoitussumutin

Voit hankkia tuotteet tekemällä tilauksen :

1) Verkkokaupasta (linkki etusivulla)
2) puhelimella 0400 858292 tai
3) sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.tmipekkateini.fi

Tuotteet lähtevät sinulle viimeistään kahden päivän kuluttua tilauksesta. Postimaksu lisätään tuotteen hintaan. Turvasumutin tuotekuvaus

turvasumutin paukkaus ja sumutin

Turvasumuttimen käyttötarkoitus:

Turvasumutin on henkilökohtaista hyvinvointia edistävä turvallisuustuote, jonka monipuoliset käyttöominaisuudet antavat sinulle turvaa, vapautta ja mielenrauhaa. Uhkaavien tilanteiden ja oikeudettomien hyökkäysten torjuntaan. Turvasumutin ei vaadi erillistä osto- ja hallussapitolupaa. Voit ottaa sen mukaan myös ulkomaille ja kuljettaa tuotteen koneen ruumassa.

Turvasumutin on heti valmis käytettäväksi. Turvasumuttimessa on 2-vaiheinen laukaisumekanismi, jonka ominaisuuksiin kuuluvat 130 dB hälytyselementti ja tehoaineet (menthol, tunnisteväri). Ei lamaannuta tai vahingoita vastapuolta, mutta antaa aikaa poistua tilanteesta. Voimakas menthol saa hyökkäjälle aikaan tahdottoman luomikouristuksen, joka alkaa 1 - 5 sekunnin kuluessa ja antaa aikaa poistua tilanteesta. On siis lupavapaa ja sitä saa kantaa mukana myös yleisellä paikalla, koska tuote ei vahingoita toista henkilöä.

Kotimainen tuote. Ei kertakäyttötuote, ainetta riittää 10 sekunnin käyttöön eli useampaan käyttökertaan. Säilyvyys vähintään 2 vuotta.

Ominaisuudet:

  • Hälyttää
  • Värjää
  • Sokaisee

 
Turvasumutin Menthol tuotekuvaus:

turvasumute methol pakkaus ja sumutinTurvasumutin Menthol käyttötarkoitus:

Turvasumutin on henkilökohtaista hyvinvointia edistävä turvallisuustuote, joka antaa sinulle turvaa, vapautta ja mielenrauhaa. Uhkaavien tilanteiden ja oikeudettomien hyökkäysten torjuntaan. Turvasumutin ei vaadi erillistä osto- ja hallussapitolupaa ja sitä saa kantaa mukana missä tahansa, koska se ei ole tarkoitettu toisen henkilön vahingoittamiseen.

Turvasumutin on heti valmis käytettäväksi. Turvasumuttimen suihku on tarkka ja lentää usean metrin päähän. Menthol saa aikaan tahdottoman luomikouristuksen, joka kestää useita minuutteja. Ei lamaannuta tai vahingoita vastapuolta, mutta antaa aikaa poistua tilanteesta.
Tämä pienikokoinen tuote on ollut varsin suosittu asiakaspalvelutyössä (taksit, kassat, kotikäynnit jne.), koska tilanteessa tarkoitus ei ole välttämättä tunnistusmerkitä hyökkääjää.

Kotimainen tuote. Ei kertakäyttötuote, ainetta riittää 10 sekunnin käyttöön eli useampaan käyttökertaan. Säilyvyys vähintään 2 vuotta. Voi kuljettaa myös ulkomaille koneen ruumassa.

Ominaisuudet:

  • Sokaisee hyökkääjän
  • Vaikuttavan aineena menthol ja suolaliuos
  • Sopii erityisesti työturvallisuuden varmistamiseen

 
Koiraturva tuotetieto

koiraturva pakkaus ja sumutin
Turvakerroin Koiraturva on ollut markkinoilla jo useamman vuoden ja saavuttanut suuren suosion koiraihmisten keskuudessa. Kyse on tuotteesta, jonka kanssa pystyy suojelemaan omaa koiraansa esim. irtokoiran hyökkäykseltä. Tehokkaan mentholin joukossa on aimo annos suolaa ja ne yhdessä saavat hyökkäävän koiran kirsuun hetkellisen kivun. Koira säikähtää, hyökkäys pysähtyy ja jo mahdollinen ote irtoaa. Monet uroskoirien omistajat ovat tätä hankkineet itselleen omien koirien keskinäisiä rähinöitä varten ja hyvällä menestyksellä. Ei siis vahigoita myöskään hyökkäävää koiraa millään tavalla!!
Tölkissä ainetta n. 10 sekunnin käyttöön. Käyttöetäisyys 1 - 5 m. Pakkasenkesto - 20 astetta.

  • Vaikuttavat aineet menthol ja suola
  • Ylivoimaisesti suosituin yrityksen Turvakerroin - tuotteista
 

Turvakerroin turvahälytin

halytinVihdoinkin markkinoilla on riittävän tehokas ja tyylikäs turvahälytin. Helppokäyttöisyytensä ansiosta tämä hälytin sopii kaikenikäisille käyttäjille. Huomaamattomuutensa ansiosta sopii käytettäväksi myös työtehtävissä. Se on rakenteeltaan Iso-Britannian poliisin hyväksymä (Police Preferred Specification) ja voittanut riippumattoman ”Sold Secure” –organisaation Gold Avardin. Tämä ei ole lelu! Kiinnitä turvahälytin ketjussa olevalla avainrenkaalla käden ulottuville, taskuun tai avaimenperäksi. Hätätilanteessa irrota laukaisulenkki jolloin laite alkaa hälyttää ja vaimenee vasta kun laukaisija itse kiinnittää laukaisulenkin takaisin. Turvahälytin hälyttää apua siellä missä käyttäjä on, myös paetessa. Uudistetussa mallissa on entistäkin parempi muotoilu sekä pieni led -valaisin. Todella kova ääni…140 dB! (ihmiskorvan kipukynnys on taajuusalueesta riippuen noin 125 dB). Väri: tyylikäs metallihohto punainen. Koko: 40 mm x 62 mm x 21 mm.  • Soveltuu erinomaisesti työpaikoille ja käytettäväksi yhdessä Turvasumuttimien kanssa

 

turvasumutin kotelo

TURVAKERROIN SUMUTEKOTELO

Voi kiinnittää vyöhön, juoksuvyöhön tai vaikka reppuun. Erittäin vahvaa kangasta, läppä toimii nopeasti nepparikiinnityksellä. Sopii kaikkiin Turvakertoimen sumutteisiin, myös OC – kaasusumuttimeen. 

turvakerroin harjoitussumutin

Turvakerroin harjoitussumutin

Turvakerroin harjoitussumute sisältää ponnekaasua ja vettä. Korkin malli ja tuotteessa oleva paine vastaavat "kovaa" tuotetta. Tölkki on kooltaan hieman Turvasumutteita suurempi ja sillä pystyt tekemään n. 15 - 20 harjoitusta eli tositilanteessa tuotteen esille ottaminen ja ampuminen sujuvat rutiinilla. Suosittelen!