Henkilökuva

DSC 0660Tervehdys!

Olen Pekka Teini ja yritystoimintaani kuuluu koulutuspalvelut sellaisille yksiköille, jotka kohtaavat työssään uhka – ja väkivaltatilanteita. Olen työskennellyt pian 40 vuotta Satakunnan sairaanhoitopiirin tulosalueella. Ensin mielenterveyshoitajana vuosina 1982 – 1988, liikunnanohjaajana vuosina 1988 – 2005 ja hoitotyön aggressionhallinnan eli MAPA – kouluttajana (Management Of Actual or Potential Aggression) vuodesta 2005 lähtien jossa työssä edelleen päätoimisesti. Perustyöhöni kuuluu sairaanhoitopiirissä myös muut turvallisuusteen kuuluvat työtehtävät.

MAPA kouluttaja - koulutuksen suoritin Hyvinkään Laurea amk : ssa 2007 ja keväällä 2016 valmistuin Laureasta erityistason MAPA- kouluttajaksi (FPI Finnish Professional Instructor) Tällä hetkellä yritykselläni on voimassa oleva jakelusopimus Suomen MAPA keskuksen kanssa ja myyn ulospäin MAPA Perusteet - sekä Vaativat - tason koulutuksia.  

Yritys on ollut toiminnassa pian 18 vuotta ja toimintaa on riittänyt paljon. Asiakaskuntaa löytyy jo hyvin laaja – alaisesti ja koulutuskenttänä on koko Suomi.  Pääpaino on ollut sosiaali – ja terveydenhuoltoalan yksiköissä, mutta tutuksi ovat tulleet myös monet koulutoimen, kaupan alan ja muun palvelualan yksiköt, kuten myös alan oppilaitokset. Olen toiminut kouluttajana myös koulutoimen Osaava – hankkeissa. Hyvin kysyttyjä ovat nykyään myös Arjen turvallisuutta ja yleistä henkilöturvallisuutta parantavat koulutukset sekä Turvakerroin - tuotteiden käyttökoulutukset... maailma ympärillämme on muuttunut ja siihen kannattaa varautua järkevällä tavalla. Ilman hysteriaa.

Yhteistyön aloittaminen kauttualaisen Turvakerroin Oy : n kanssa toi mukanaan paljon uusia koulutushaasteita sekä Turvakerroin tuotteiden jälleenmyynnin. Syksyllä 2021 avattu Verkkokauppa on lisännyt tuotteiden myyntiä ja sen toimintaan on pian myös tarkoitus tehostaa.
Omina vahvuuksina pidän motorista osaamista fyysisen toiminnan osa – alueella, luennointikokemusta sekä positiivista luonteenlaatua ja heittäytymistä koulutuksiin ☺
Vierailkaa usein kotisivuillani, kuten myös yrityksen Facebook - sivuilla. Pyrin päivittämään sivuja säännöllisesti ja täältä löydätte myös tietoa Turvakerroin - tuotteista ja linkin Verkkokauppaan.

Ollaan yhteydessä!
Pekka