Henkilökuva

DSC 0660Tervehdys!

Olen Pekka Teini ja yritystoimintaani kuuluu koulutuspalvelut sellaisille yksiköille, jotka kohtaavat työssään uhka – ja väkivaltatilanteita. Olen työskennellyt yli 35 vuotta Satakunnan sairaanhoitopiirissä, mielenterveyshoitajana vuosina 1982 – 1988, liikunnanohjaajana vuosina 1988 – 2005 ja hoitotyön aggressionhallinnan eli MAPA – kouluttajana (Management Of Actual or Potential Aggression) vuodesta 2005 lähtien jossa työssä edelleen päätoimisesti. Perustyöni tehtäviin kuuluvat myös muut koulutukset, kuten kaasusumutin - ja suojakilpikoulutusten järjestäminen. 

MAPA kouluttaja koulutuksen kävin Hyvinkään Laurea amk : ssa 2007 ja keväällä 2016 valmistuin Laureasta erityistason MAPA- kouluttajaksi (FPI Finnish Professional Instructor), jolloin sain pätevyyden kouluttaa omalla työpaikalla ja Laureassa myös uusia MAPA – kouluttajia. Tällä hetkellä yritykselläni on jakelusopimus Suomen MAPA keskuksen kanssa ja myyn ulospäin MAPA Perusteet - sekä Vaativat - tason koulutuksia.  

Yritys on ollut toiminnassa pian 15 vuotta ja työtä on riittänyt enemmän kuin paljon. Asiakaskuntaa löytyy jo hyvin laaja – alaisesti ja olen kouluttanut eri puolilla Suomea. Pääpaino on ollut sosiaali – ja terveydenhuoltoalan sekä koulutoimen yksiköissä, mutta myös kaupan alan ja muun palvelualan yksiköt ovat tulleet tutuksi, kuten myös alan oppilaitokset. Olen toiminut kouluttajana myös koulutoimen Osaava – hankkeissa. Hyvin kysyttyjä ovat nykyään myös Arjen turvallisuutta ja yleistä henkilöturvallisuutta parantavat koulutukset sekä Turvakerroin - tuotteiden käyttökoulutukset... maailma ympärillämme on muuttunut ja siihen kannattaa varautua järkevällä tavalla. Ilman hysteriaa.

Yhteistyön aloittaminen kauttualaisen Turvakerroin Oy : n kanssa toi mukanaan paljon uusia koulutushaasteita sekä Turvakerroin tuotteiden jälleenmyynnin ja olen saanut olla mukana myös tuotteiden kehitystyössä.
Omina vahvuuksina pidän motorista osaamista fyysisen toiminnan osa – alueella, luennointikokemusta sekä positiivista luonteenlaatua ja heittäytymistä koulutuksiin ☺
Vierailkaa usein kotisivuillani, kuten myös yrityksen Facebook - sivuilla. Pyrin päivittämään sivuja säännöllisesti ja täältä löydätte myös tietoa Turvakerroin - tuotteista ja linkin Verkkokauppaan.

Ollaan yhteydessä!
Pekka