Uncategorised

Yhteydenotto

Halutessanne voitte ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen :

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


ARJEN TURVALLISUUS

Arjen vaaratilanteisiin on mahdollista varautua!

Tämä koulutus on yrityksen koulutustarjonnan uusimpia tuotteita.
Sopii erittäin hyvin esim. kansalaisopistojen, yhdistysten, koulujen tai erilaisten järjestöjen koulutusvalikoimaan.
Lähtökohtana on ennakointi, riskien tunnistaminen ja niihin varautuminen.... ei siis panikointi ja turha hätäileminen. Kaikissa koulutuksissani on lähtökohtana välinpitämättömyyden välttäminen eli "minulle ei voi sattua mitään" - ajattelun välttäminen. Välinpitämättömyys kun on se suurin uhka!

Koulutus jakaantuu kahteen osaan : Yleisturvallisuus ja Henkilöturvallisuus. Koulutuksen kesto on yleensä kaksi iltaa, esim 2 x 3 - 4 tuntia.
Tai vain toinen näistä vaihtoehdoista.

Yleisturvallisuus - osioon kuuluu :

- Kodin turvallisuus (yksin asuminen, avaimet, paloturvallisuus, ensiavun ennakointi, valaistus, liukastumiset, arvoesineiden säilytys jne.)
- Liikenneturvallisuus (matkalla, ajoraivo - tilanteet jne.)
- Luonnossa liikkumisen turvallisuus (toiminta eksyessä, retkelijän ensiapu, pukeutuminen, jäällä liikkuminen jne.)
- riskit sosiaalisen median käytössä, "someraivo" jne.
- jne.

Henkilöturvallisuus - osioon kuuluu :

- itsetunto ja itsevarmuus, kulje turvassa!
- työpaikalla (työpaikkaväkivalta, asiakaspalvelutyö, kiusaaminen, seksuaalinen häirintä ja niihin puuttuminen)
- miten varaudun mahdollisiin uhkatilanteisin kun olen juhlimassa, pikkutunneilla, lenkillä, pankkiautomaatilla, julkisissa kulkuneuvoissa jne.
- miten tunnistan vaaratilanteet?
- miten reagoin oikein, puhumalla rauhoittaminen, verbaali ja non - verbaali viestintä jne.
- seksuaalinen väkivalta, raiskaustilanteet
- jne.

Henkilöturvallisuusosioon olisi hyvä sisällyttää myös irtaantumis - harjoitukset, itsepuolustuksen perusteet sekä lupavapaiden välineiden kuten Turvasumutteiden ja Henkilöhälyttimien käytön harjoittelu.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous...kyseessä ajatuksia herättävä ja hauska koulutus, josta yleensä lähdetään pois hyvällä fiiliksellä!!

Ota turvallinen ote omaan elämääsi!WP_20160125_21_07_57_Pro.jpg

Turvakerroin tuotteet

TURVAKERROIN TUOTTEET JA OHJEET OSTAMISEEN


turvakerroin

TURVAKERROIN TURVASUMUTIN

turvasumutin paukkaus ja sumutin

TURVAKERROIN MENTHOL turvasumute methol pakkaus ja sumutin
TURVAKERROIN KOIRATURVA koiraturva pakkaus ja sumutin
TURVAKERROIN TURVAHÄLYTIN halytin
TURVASUMUTIN KOTELO turvasumutin kotelo
TURVAKERROIN HARJOITUSSUMUTIN turvakerroin harjoitussumutin

Voit hankkia tuotteet tekemällä tilauksen :

1) Verkkokaupasta (linkki etusivulla)
2) puhelimella 0400 858292 tai
3) sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tuotteet lähtevät sinulle viimeistään seuraavana päivänä pankkisiirron kera. Postimaksu lisätään hintaan.Turvasumutin tuotekuvaus

turvasumutin paukkaus ja sumutin

Turvasumuttimen käyttötarkoitus:

Turvasumutin on henkilökohtaista hyvinvointia edistävä turvallisuustuote, jonka monipuoliset käyttöominaisuudet antavat sinulle turvaa, vapautta ja mielenrauhaa. Uhkaavien tilanteiden ja oikeudettomien hyökkäysten torjuntaan. Turvasumutin ei vaadi erillistä osto- ja hallussapitolupaa. Voit ottaa sen myös ulkomaille ja kuljettaa tuotteen koneen ruumassa.

Turvasumutin on heti valmis käytettäväksi. Turvasumuttimessa on 2-vaiheinen laukaisumekanismi, jonka ominaisuuksiin kuuluvat 130 dB hälytyselementti ja tehoaineet (menthol, tunnisteväri). Ei lamaannuta tai vahingoita vastapuolta, mutta antaa aikaa poistua tilanteesta. Voimakas menthol saa hyökkäjälle aikaan tahdottoman luomikouristuksen, joka alkaa 1 - 5 sekunnin kuluessa ja antaa aikaa poistua tilanteesta. On lupavapaa ja sitä saa kantaa mukana myös yleisellä paikalla, koska tuote ei vahingoita toista henkilöä.

Kotimainen tuote. Ei kertakäyttötuote, ainetta riittää 10 sekunnin käyttöön eli useampaan käyttökertaan. Säilyvyys vähintään 3 vuotta.

Ominaisuudet:

 • Hälyttää
 • Värjää
 • Sokaisee
 • Hinta 29.90 e (sis.alv)

 
Turvasumutin Menthol tuotekuvaus:

turvasumute methol pakkaus ja sumutinTurvasumutin Menthol käyttötarkoitus:

Turvasumutin on henkilökohtaista hyvinvointia edistävä turvallisuustuote, joka antaa sinulle turvaa, vapautta ja mielenrauhaa. Uhkaavien tilanteiden ja oikeudettomien hyökkäysten torjuntaan. Turvasumutin ei vaadi erillistä osto- ja hallussapitolupaa ja sitä saa kantaa mukana missä tahansa, koska se ei ole tarkoitettu toisen henkilön vahingoittamiseen.

Turvasumutin on heti valmis käytettäväksi. Turvasumuttimen suihku on tarkka ja lentää usean metrin päähän. Menthol saa aikaan tahdottoman luomikouristuksen, joka kestää useita minuutteja. Ei lamaannuta tai vahingoita vastapuolta, mutta antaa aikaa poistua tilanteesta.
Tämä pienikokoinen tuote on ollut varsin suosittu asiakaspalvelutyössä (taksit, kassat, kotikäynnit jne.), koska tilanteessa tarkoitus ei ole välttämättä tunnistusmerkitä hyökkääjää.

Kotimainen tuote. Ei kertakäyttötuote, ainetta riittää 10 sekunnin käyttöön eli useampaan käyttökertaan. Säilyvyys vähintään 3 vuotta. Voi kuljettaa myös ulkomaille koneen ruumassa.

Ominaisuudet:

 • Sokaisee hyökkääjän
 • Hinta 28.90 e (sis.alv)

 
Koiraturva tuotetieto

koiraturva pakkaus ja sumutin
Turvakerroin Koiraturva on ollut markkinoilla jo useamman vuoden ja saavuttanut suuren suosion koiraihmisten keskuudessa. Kyse on tuotteesta, jonka kanssa pystyy suojelemaan omaa koiraansa esim. irtokoiran hyökkäykseltä. Tehokkaan mentholin joukossa on aimo annos suolaa ja ne yhdessä saavat hyökkäävän koiran kirsuun hetkellisen kivun. Koira säikähtää, hyökkäys pysähtyy ja jo mahdollinen ote irtoaa. On toiminut moniin rotuhin, esim. terriereihin, noutajiin, isoihin paimenkoiriin jne. Monet uroskoirien omistajat ovat tätä hankkineet itselleen omien koirien keskinäisiä rähinöitä varten ja hyvällä menestyksellä. Toimii myös koulutustilanteissa. Ei siis vahigoita myöskään hyökkäävää koiraa millään tavalla!!
Tölkissä ainetta n. 10 sekunnin käyttöön. Käyttöetäisyys 1 - 5 m. Pakkasenkesto - 20 astetta.

 • Hinta 29.90 (sis.alv)
 • Vaikuttavat aineet menthol ja suola
 

Turvakerroin turvahälytin

halytinVihdoinkin markkinoilla on riittävän tehokas ja tyylikäs turvahälytin. Helppokäyttöisyytensä ansiosta tämä hälytin sopii kaikenikäisille käyttäjille. Huomaamattomuutensa ansiosta sopii käytettäväksi myös työtehtävissä. Se on rakenteeltaan Iso-Britannian poliisin hyväksymä (Police Preferred Specification) ja voittanut riippumattoman ”Sold Secure” –organisaation Gold Avardin. Tämä ei ole lelu J Kiinnitä turvahälytin ketjussa olevalla avainrenkaalla käden ulottuville, taskuun tai avaimenperäksi. Hätätilanteessa irrota laukaisulenkki jolloin laite alkaa hälyttää ja vaimenee vasta kun laukaisija itse kiinnittää laukaisulenkin takaisin. Turvahälytin hälyttää apua siellä missä käyttäjä on, myös paetessa. Uudistetussa mallissa on entistäkin parempi muotoilu sekä pieni led -valaisin. Todella kova ääni…140 dB! (ihmiskorvan kipukynnys on taajuusalueesta riippuen noin 125 dB). Väri: tyylikäs metallihohto punainen. Koko: 40 mm x 62 mm x 21 mm.

 • Hinta 19.90 (sis. alv)

 

turvasumutin kotelo

TURVAKERROIN SUMUTEKOTELO

Voi kiinnittää vyöhön, juoksuvyöhön tai vaikka reppuun. Erittäin vahvaa kangasta, läppä toimii nopeasti nepparikiinnityksellä. Sopii kaikkiin Turvakertoimen sumutteisiin, myös OC – kaasusumuttimeen.

 • Hinta 35.00 e (sis.alv) 

turvakerroin harjoitussumutin

Turvakerroin harjoitussumutin

Turvakerroin harjoitussumute sisältää ponnekaasua ja vettä. Korkin malli ja tuotteessa oleva paine vastaavat "kovaa" tuotetta. Tölkki on kooltaan hieman Turvasumutteita suurempi ja sillä pystyt tekemään n. 15 - 20 harjoitusta eli tositilanteessa tuotteen esille ottaminen ja ampuminen sujuvat rutiinilla. Suosittelen!
 • Hinta 9.00 e

Turvasumuttimen käyttökoulutus


TURVAKERROIN TURVASUMUTIN on erinomainen lupavapaa väline tuottamaan suojaa henkilökohtaista koskettamattomuutta uhkaavissa tilanteissa. Turvasumutín on monikäyttöinen turvallisuustuote, jossa on mentholsumutteen lisäksi mukana myös tunnisteväri ja 130 dB hälytin.
Parhaan edun tuotteesta saa, kun olet hieman harjoitellut sen käyttöä. Näin itsevarmuus ja tehokkuus mahdollisessa käyttötilanteessa lisääntyvät!

TURVASUMUTTIMEN KÄYTTÖKOULUTUS

Koulutus järjestetään yhden illan mittaisena.
Kahden tunnin mittaisen kurssin sisältö kooostuu teoriaosuudesta sekä käytännön harjoittelusta. Teoriaosuudessa käydään läpi uhkatilanteiden tunnistaminen, hätävarjeluun liittyvää lainsäädäntöä ja Turvakerroin Turvasumuttimen tekniset tiedot.
Käytännön osuudessa harjoitellaan irtaantumiset, etäisyyksien hallinta ja sumuttimella ampuminen, harjoitteluvälineenä vettä sisältävä harjoitussumute.
Tarvittaessa harjoitellaan myös Henkilöhälyttimen käyttäminen yhdistettynä Turvasumuttimen käyttöön.
Myös altistustilanne mahdollinen, jos kurssilaisista löytyy tähän halukkuutta.

Kurssin jälkeen henkilöllä on perustaidot puolustautua hyökkääjää vastaan irtaantumalla tai Turvasumuttimen avulla sekä ymmärtää sumuttimen käytön periaatteet, vastuu ja velvollisuudet.

Kurssilla on mahdollisuus myös ostaa itselleen lupavapaa Turvasumutin ja muita Turvakerroin - tuotteita, tarjoushintaan tietenkin!

Kahden tunnin kurssin hinta (sisältää kahvitarjoilun)  30.00 e / hlö (sis.alv)
Kurssi ja Turvasumutin                                                55.00 e / hlö (sis.alv)
Kurssi + Turvasumutin + Henkilöhälytin                      70.00 e / hlö (sis.alv)

Seuraa näiden kotisivujen Ajankohtaista palstaa ja yrityksen Facebook - sivuja.

HUOM! Kerää vaikka kaveriporukka tai työporukka ja kysy tarjousta kurssista....erinomainen, hyödyllinen  ja hauska tapa järjestää ohjelmaa illanviettoosi :) !!!! 


WP_20160125_21_08_19_Pro.jpg

Turvasumuttimen käyttöohje

turvasumutin kayttoohje1
Turvasumutin on heti valmis käytettäväksi. Turvasumuttimessa on 2-vaiheinen laukaisumekanismi, jonka ominaisuuksiin kuuluvat hälytyselementti ja tehoaineet (menthol, tunnisteväri).

Hälytintoiminto

turvasumutin kayttoohje2

Painamalla liipaisimesta kevyesti, aktivoit sumuttimen hälytinäänen. Sumutin hälyttää voimakkaasti herättäen ympäristön huomion.

Sumuttimen laukaisuturvasumutin kayttoohje3
Painamalla liipasimesta voimakkaasti, aktivoit sumuttimen laukaisemaan tehoaineet samanaikaisesti hälytinelementin kanssa. Menthol sokaisee hetkellisesti ja väriaine pysyy iholla noin 3-4 päivää.

Turvasumuttimen kuljettaminenturvasumutin kayttoohje4
Turvakerroin- Turvasumutin on ennaltaehkäisevä turvallisuustuote sinulle, joka haluat toimia ennaltaehkäisevästi ja arvostat turvallisuuttasi. Pienikokoinen turvasumutin kulkee mukanasi missä ikinä liikutkin.