TURVAKERROIN TUOTTEET

TURVAKERROIN TUOTTEET JA OHJEET OSTAMISEEN


turvakerroin

TURVAKERROIN TURVASUMUTIN

turvasumutin paukkaus ja sumutin

TURVAKERROIN MENTHOL turvasumute methol pakkaus ja sumutin
TURVAKERROIN KOIRATURVA koiraturva pakkaus ja sumutin
TURVAKERROIN TURVAHÄLYTIN halytin
TURVASUMUTIN KOTELO turvasumutin kotelo
TURVAKERROIN HARJOITUSSUMUTIN turvakerroin harjoitussumutin

Verkkomyynti ei ole vielä käytössä. Voit hankkia tuotteet tekemällä tilauksen :

1) puhelimella 0400 858292 tai
2) sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai
3) näiden kotisivujen etusivulla olevalla Yhteydenottolomakkeella

Tuotteet lähtevät sinulle viimeistään seuraavana päivänä pankkisiirron kera. Postimaksu lisätään hintaan.Turvasumutin tuotekuvaus

turvasumutin paukkaus ja sumutin

Turvasumuttimen käyttötarkoitus:

Turvasumutin on henkilökohtaista hyvinvointia edistävä turvallisuustuote, jonka monipuoliset käyttöominaisuudet antavat sinulle turvaa, vapautta ja mielenrauhaa. Uhkaavien tilanteiden ja oikeudettomien hyökkäysten torjuntaan. Turvasumutin ei vaadi erillistä osto- ja hallussapitolupaa. Voit ottaa sen myös ulkomaille ja kuljettaa tuotteen koneen ruumassa.

Turvasumutin on heti valmis käytettäväksi. Turvasumuttimessa on 2-vaiheinen laukaisumekanismi, jonka ominaisuuksiin kuuluvat 130 dB hälytyselementti ja tehoaineet (menthol, tunnisteväri). Ei lamaannuta tai vahingoita vastapuolta, mutta antaa aikaa poistua tilanteesta. Voimakas menthol saa hyökkäjälle aikaan tahdottoman luomikouristuksen, joka alkaa 1 - 5 sekunnin kuluessa ja antaa aikaa poistua tilanteesta. On lupavapaa ja sitä saa kantaa mukana myös yleisellä paikalla, koska tuote ei vahingoita toista henkilöä.

Kotimainen tuote. Ei kertakäyttötuote, ainetta riittää 10 sekunnin käyttöön eli useampaan käyttökertaan. Säilyvyys vähintään 3 vuotta.

Ominaisuudet:

 • Hälyttää
 • Värjää
 • Sokaisee
 • Hinta 39.00 e (sis.alv)

 
Turvasumutin Menthol tuotekuvaus:

turvasumute methol pakkaus ja sumutinTurvasumutin Menthol käyttötarkoitus:

Turvasumutin on henkilökohtaista hyvinvointia edistävä turvallisuustuote, joka antaa sinulle turvaa, vapautta ja mielenrauhaa. Uhkaavien tilanteiden ja oikeudettomien hyökkäysten torjuntaan. Turvasumutin ei vaadi erillistä osto- ja hallussapitolupaa ja sitä saa kantaa mukana missä tahansa, koska se ei ole tarkoitettu toisen henkilön vahingoittamiseen.

Turvasumutin on heti valmis käytettäväksi. Turvasumuttimen suihku on tarkka ja lentää usean metrin päähän. Menthol saa aikaan tahdottoman luomikouristuksen, joka kestää useita minuutteja. Ei lamaannuta tai vahingoita vastapuolta, mutta antaa aikaa poistua tilanteesta.
Tämä pienikokoinen tuote on ollut varsin suosittu asiakaspalvelutyössä (taksit, kassat, kotikäynnit jne.), koska tilanteessa tarkoitus ei ole välttämättä tunnistusmerkitä hyökkääjää.

Kotimainen tuote. Ei kertakäyttötuote, ainetta riittää 10 sekunnin käyttöön eli useampaan käyttökertaan. Säilyvyys vähintään 3 vuotta. Voi kuljettaa myös ulkomaille koneen ruumassa.

Ominaisuudet:

 • Sokaisee hyökkääjän
 • Hinta 32.00 e (sis.alv)

 
Koiraturva tuotetieto

koiraturva pakkaus ja sumutin
Turvakerroin Koiraturva on ollut markkinoilla n. kaksi vuotta ja saavuttanut suosion koiraihmisten keskuudessa. Kyse on siis tuotteesta, jonka kanssa pystyy suojelemaan omaa koiraansa esim. irtokoiran hyökkäykseltä. Tehokkaan mentholin joukossa on aimo annos suolaa ja ne yhdessä saavat hyökkäävän koiran kirsuun niin voimakkaan hetkellisen kivun ja koira säikähtää, että hyökkäys pysähtyy ja jo mahdollinen ote irtoaa. On toiminut jopa laumavartijakoiriin ja yrityksen kautta myydyt Koiraturvat ovat toimineet myös terriereihin, noutajiin, isoihin paimenkoiriin jne. Monet uroskoirien omistajat ovat tätä hankkineet itselleen omien koirien keskinäisiä rähinöitä varten ja hyvällä menestyksellä. Toimii myös koulutustilanteissa. Ei siis vahigoita myöskään hyökkäävää koiraa millään tavalla!!
Tölkissä ainetta n. 10 sekunnin käyttöön. Käyttöetäisyys 1 - 5 m. Pakkasenkesto - 20 astetta.

 • Hinta 35.00 (sis.alv)
 • Vaikuttavat aineet menthol ja suola
 

Turvakerroin turvahälytin

halytinVihdoinkin markkinoilla on riittävän tehokas ja tyylikäs turvahälytin. Helppokäyttöisyytensä ansiosta tämä hälytin sopii kaikenikäisille käyttäjille. Huomaamattomuutensa ansiosta sopii käytettäväksi myös työtehtävissä. Se on rakenteeltaan Iso-Britannian poliisin hyväksymä (Police Preferred Specification) ja voittanut riippumattoman ”Sold Secure” –organisaation Gold Avardin. Tämä ei ole lelu J Kiinnitä turvahälytin ketjussa olevalla avainrenkaalla käden ulottuville, taskuun tai avaimenperäksi. Hätätilanteessa irrota laukaisulenkki jolloin laite alkaa hälyttää ja vaimenee vasta kun laukaisija itse kiinnittää laukaisulenkin takaisin. Turvahälytin hälyttää apua siellä missä käyttäjä on, myös paetessa. Uudistetussa mallissa on entistäkin parempi muotoilu sekä pieni led -valaisin. Todella kova ääni…140 dB! (ihmiskorvan kipukynnys on taajuusalueesta riippuen noin 125 dB). Väri: tyylikäs metallihohto punainen. Koko: 40 mm x 62 mm x 21 mm.

 • Hinta 21.90 (sis. alv)

 

turvasumutin kotelo

TURVAKERROIN SUMUTEKOTELO

Voi kiinnittää vyöhön, juoksuvyöhön tai vaikka reppuun. Erittäin vahvaa kangasta, läppä toimii nopeasti nepparikiinnityksellä. Sopii kaikkiin Turvakertoimen sumutteisiin, myös OC – kaasusumuttimeen.

 • Hinta 35.00 e (sis.alv) 

turvakerroin harjoitussumutin

Turvakerroin harjoitussumutin

Turvakerroin harjoitussumute sisältää ponnekaasua ja vettä. Korkin malli ja tuotteessa oleva paine vastaavat "kovaa" tuotetta. Tölkki on kooltaan hieman Turvasumutteita suurempi ja sillä pystyt tekemään n. 15 - 20 harjoitusta eli tositilanteessa tuotteen esille ottaminen ja ampuminen sujuvat rutiinilla. Suosittelen!
 • Hinta 9.00 e